O femeie si-a inselat sotul invalit cu mai multi barbati! Ce a urmat este infiorator! A ajuns de urgenta la medic: „M-am indragostit de altul chiar in spital. Apoi…”

0
2332
People 2588172 960 720

O femeie a povestit cum si-a tradat sotul diabetic si un un picior amputat. Problemele lui de sanatate au impins-o in bratele altui barbat, iar la scurt timp lucrurile au degenerat si s-a ajuns la o situatie din care nu mai stie cum sa iasa. Femeia a ajuns chiar si la psiholog.

„Are un picior amputat, poarta proteza si mergem des la recuperare. El ar 58 au am 39. Am inceput sa vorbim cu un alt cuplu la spital. Sotia are si ea un brat amputat. El are 40, iar ea 42. Eu si sotul ei avem multe in comun. Am inceput sa vorbim in timp ce partenerii nostri erau la terapie. M-am indragostit de altul chiar la spital. Era placut sa vorbesc cu cineva care nu e intersat de problemele sotui meu.

Voiam sa fac sex cu sotul meu, dar are probleme cu erectia. Asa ca am inceput sa vorbesc cu tipul de la spital. L-am mintit pe sotul meu si m-am intalnit cu celalalt. El se plangea ca nu face nici el sex. A fost foarte placut, nu am regretat nimic. La scurt timp, au mai urmat si altii.”, a relatat femeia, potrivit The Sun.

„In mod clar amantul tau te foloseste doar pentru sex si nu te apreciaza ca persoana. Spune-i ca trebuie sa incheiati aventura, pentru ca amandoi va veti pierde casniciile.

Nu merita sa va destramati famiile doar pentru o ora de sex in masina. Spune-i sotului ca trebuie sa reluati activitatile intime.”, a fost sfatul psihologului.