O femeie în vârstă de 93 de ani din Italia a câștigat inimile internauților, după ce a plecat în Africa să ajute copiii orfani

0
1371
Batrana Din Italai

O femeie în vârstă de 93 de ani din Italia a câștigat inimile internauților, după ce a plecat în Africa să ajute copiii orfani. Misiunile de caritate din Africa sunt diferite de o plimbare în parc și sunt făcute, în special, de studenți aflați în pauza dintre anii de studiu sau pensionari care aută o nouă provocare. Dar nimeni nu se aștepta ca o bunică, în vârstă de 93 de ani, din Italia, să își părăsească casa pentru o misiune de trei săptămâni în Kenya alături de fiica ei.

Irma, din localitatea Noventa Bicentia, în nord-estul Italiei, își va petrece timpul ajutând micuții aflați într-un orfelinat din Kenya, scrie Euronews.

Două fotografii cu femeia de 93 de ani, pășind grăbită pentru a-și prinde zborul, a devenit viral pe Facebook, strângând zeci de mii de like-uri. Imaginea a fost postată de nepoata lui Irma, Elisa Coltro.

”Bunica mea a iubit întotdeauna viața și nu a fost oprită niciodată de nimic. Ea și-a dedicat viața familiei și pentru a-i ajuta pe cei în jurul ei. Pentru mine a fost întotdeauna un exemplu”, a declarat nepoata pentru presa italiană.

Elisa a luat-o deja pe urmele bunicii, ajutând refugiații sirieni în Grecia pe parcursul ultimilor doi ani.

Pe Facebook, ea a scris următoarele rânduri: ”Ea este bunica mea Irma, o tânără în vârstă de 93 de ani, care a zburat în seara asta pentru a ajunge în Kenya. Nu pentru a merge ca turistă, ci pentru a ajuta copiii dintr-un orfelinat. Să vă arăt de ce cred că ar trbeui să avem puțină conștiință să trăim, nu doar să supraviețuim. Uitați-vă la ea, cine o oprește? O iubesc!”, a scris Elisa pe Facebook.