O fetiță de 10 ani a murit în timp ce se dădea pe tobogan. Explicațiile doctorilor

0
994
Img

London, o fetiță de 10 ani din Michigan, SUA, care avea o afecțiune ascunsă la inimă, a murit în timp ce se dădea pe un tobogan foarte înalt, de 82 de metri.

Fetița, care nu știa că suferă de inimă, s-a panicat foarte tare, iar frica i-a provocat decesul. Doctorii au spus că fetița a murit de emoție. Inima sa a intrat într-un ritm anormal, care i-a provocat un stop cardiac, în timp ce era în toboganul acvatic.

London Eisenbeis visa să se dea pe cel mai mare tobogan de apă din orășelul Frankenmuth din Michigan, dar n-o putea face înainte să ajungă la înălțimea minimă de 120 de centimetri.

Făcea gimnastică

Toboganul are 81 de metri lungime şi o cădere în linie dreaptă de aproximativ 4 etaje, urmată de o buclă de 360 de grade, iar coborârea durează 6,9 secunde. În februarie 2018, London a ajuns în cele din urmă la înălțimea minimă admisă. Ea le-a cerut părinților să o ducă la parcul acvatic în timpul weekend-ului.

Citeste si :  Klaus Iohannis tocmai a anunțat REGULI NOI pentru români

Cu doar 45 de minute înainte de a se urca pe tobogan, London a înregistrat un videoclip cu sora sa mai mare, Eden. Ea a promis că va publica ulterior un videoclip cu imagini din tobogan.

„London s-a uitat la tatăl ei, a ridicat două degete în sus și a zâmbit, și-a dat drumul pe tobogan de unde a ieșit în stop cardiac”, a spus Tina, mama fetiței.

London a fost dusă de urgență la spital, unde medicii au descoperit că are o afecțiune rară a inimii. Sindromul QT lung este o tulburare a ritmului cardiac care poate provoca palpitații ale inimii, leșin, înec sau moarte subită. Tina a spus că fiica ei practica gimnastica și nu a prezentat niciodată simptome.