O fetiță de 11 ani a murit înecată, în Mangalia, joi, 23 august. Copila avea un colac, însă nu a avut nicio șansă în fața valurilor și a curenți puternici. Un salvamar a povestit că fata a fost lăsată nesupravegheată de unchiul ei, care era pe o terasă.

Unchiul acesteia a lăsat-o singură în valuri, cu un colac, deşi pe plajă era arborat steagul roşu. Curenţii puternici au tras-o sub apă. „A fost un copil care nu a fost supravegheat de catre tutore. Fetița care s-a înecat venise cu unchiul ei. Unchiul era pe terasă, bea bere, și ea era în apă”, povesteşte un salvamar.

Chiar dacă steagul roșu era arborat, fetița de 11 ani a ignorat avertismentul salvamarilor și s-a aventurat în mare.

Aceasta a fost scoasă din mare în stare de inconștiență, scrie Observator. Medicii aflați la fața locului au încercat, în zadar, să o resusciteze. Copila a murit ulterior, aducând bilanțul tragic al deceselor în Marea Neagră, la 22 de morți.

Citeste si :  Cristiano Ronaldo și-a aniversat fetița. Cum a fost petrecerea micuței

Zilele trecute, un tânăr s-a înecat în stațiunea Olimp, după ce s-a aventurat în largul mării, deși erau valuri, iar salvamarii arboraseră steagul roșu. De asemenea, un bărbat aproape 40 de ani a murit la Costinești, după ce a fost scos în stop cardio-respirator din valurile mării agitate.

Loading...