O fetiță de 12 ani a rămas însărcinată cu bunicul său: „Mi-a provocat avortul cu un cuier…”

0
1747
Fetita 2

O fetiță de numai 12 ani a trecut prin clipe cumplite din cauza bunicului său. Ce i-a făcut bărbatul ani întregi, fără ca cineva să bănuiască.

O fetiță care avea numai 12 ani a trecut prin clipe cumplite din cauza bunicului său a decis să rupă tăcerea, într-un caz care face înconjurul lumii.

Charlotte Wade avea numai 12 ani atunci când a rămas însărcinată cu bunicul său. Tânăra a dezvăluit coșmarul prin care a trecut, din cauza celui care ar fi trebuit să îi fie ca un părinte. Acesta a început să o violeze pe când avea doar 7 ani, iar atunci când a rămas însărcinată, la vârsta de 12 ani, i-a provocat avortul cu un cuier.

Ce pedeapsă a primit monstrul

Monstrul cu chip de om, Raymond Hodges, avea 73 de ani atunci când a început să își abuzeze propria nepoată.„N-am simțit niciodată durerea ca asta. Mă simțeam ca și cum voi muri”, a dezvăluit tânăra, care nici acum nu a trecut peste momentele îngrozitoare.

Bărbatul era tatăl vitreg al tatălui său și locuia în Southend-on-Sea, Essex, dar venea o dată pe lună la casa lui Charlotte, unde rămânea timp de două săptămâni.

În 2002, când Charlotte avea numai cinci ani, bărbatul s-a oferit să aibă grijă de ea, cât părinții săi erau la serviciu.

Îl iubeam pe Raymond ca și cum el era bunicul meu real. Mereu venea cu ciocolată în vizită. Însă atunci a fost diferit. M-a întrebat dacă știu să sărut ca un adult. Când i-am zis că nu, m-a sărutat pe buze și mi-a zis că este micul nostru secret. Făcea apoi asta ori de câte ori venea”, a spus tânăra.

În 2003, acesta s-a mutat mai aproape de familie, iar atunci a început adevăratul coșmar. Bunicul a început să o atingă și să îl oblige să îi atingă organele sexuale. A amenințat-o că îi va răni pe frații săi dacă va spune cuiva, așa că a păstrat secretul îngrozitor.

Când avea 7 ani, Charlotte a fost prima dată violată, spunându-i-se că acest lucru îl fac adulții. Un an mai târziu, a început să filmeze abuzurile. Când îl refuza, bărbatul o lovea în stomac.

În 2009, la numai 12 ani, aceasta a aflat cu groază că este însărcinată. Bunicul său a observat că nu mai are menstruație, așa că a obligat-o să facă un test de sarcină. La scurt timp, acesta i-a provocat un avort cu un umeraș.

„Ce s-a întâmplat mă va bântui pentru totdeauna. Am crezut că voi muri. Mi-a spus că nu voi mai rămâne însărcinată, apoi m-a lăsat să sângerez pe podea”.

Coșmarul a continuat până când Charlotte a împlinit 14 ani. În 2016, aceasta l-a reclamat la Poliție, iar în 2017, acesta a pledat vinovat și a primit 25 de ani de închisoare.După momentele îngrozitoare, aceasta a încercat de mai multe ori să se sinucidă, însă a reușit să își revină din experiența cumplită.