Fetita Violata

Un caz cutremurător s-a petrecut la spitalul „Evita” din Lanus, din zona metropolitană Buenos Aires.

Copila nu era internată, ci stătea la spital pentru a avea grijă de o rudă.

Fata a coborât într-o noapte la bufetul spitalului, pentru a cumpăra ceva. Până să ajungă acolo, a fost acostată de un bărbat în vârstă de 28 de ani, care a amenințat-o cu cuțitul și a pus-o să-i facă sex oral, a anunțat clarin.com. Bărbatul i-a cerut, tot sub amenințarea cuțitului, numărul de telefon, iar dimineața a început să-i transmită mesaje de amenințare.

Camerele de luat vederi nu funcționau!

Cazul a fost reclamat poliției de mătușa fetei, cea care sosise prima la spital pentru a-i lua locul la căpătâiul rudei aflate internate. Camerele de luat vederi de la respectiva unitate medicală nu mergeau, astfel că abuzul n-a fost înregistrat.

„Lucrăm într-un mediu foarte violent, dar, cu toate acestea, facem orice pentru starea de sănătate a celor internați la noi, aceasta este rațiunea existenței acestui spital. Suntem solidari cu fata și cu familia ei. Suntem cu toată echipa la dispoziția ei. Guvernul Provinciei Buenos Aires e de vină. Nu e vorba doar despre salarii, ci și despre aceste lucruri”, au spus cei de la spital.

Aceștia s-au văitat de lipsa personalului specializat și că, din această cauză, au trebuit să ia oameni din echipa de curățenie și să-i pună să aibă grijă de pacienți.

După o anchetă minuțioasă, a fost găsit bărbatul care a abuzat-o pe fată, un ins de 28 de ani, care va fi trimis în judecată.

Loading...