O fetiță de 2 ani a dispărut din casa părinţilor, în Bacău. Cum a fost găsită după 18 ore de căutări

0
450
O Feti De 2 Ani A Disp Rut Din Casa P Rin Ilor N Bac U Cum A Fost G Sit Dup 18 Ore De C Ut Ri
O fetiță de 2 ani a dispărut din casa părinţilor, în Bacău. Cum a fost găsită după 18 ore de căutări

Stare de alertă la Bacău, marți seara, după ce o fetiță de 2 ani a dispărut din casa părinților. Potrivit localnicilor, un vecin e ultima persoană care a văzut-o pe copilă, relatează Observator.tv. Micuța a fost găsită în viață, după 18 ore de căutări.

Micuţa Antonia, fetiţa dispărută ieri de la casa familiei sale din Blăgeşti, judeţul Bacău, a fost găsită după aproape 18 ore de căutări. Fetiţa a fost găsită în viaţă, dormind în apropierea locuinţei sale

Dispecerul ISU Bacău a declarat, miercuri, că pompierii, alături de alte forţe de intervenţie, continuă căutările în speranţa că fetiţa va fi găsită cât mai repede.

La acţiune participă reprezentanţi ai ISU, IPJ, Jandarmerie dar şi voluntari de la un club de off-road şi localnici. Căutările copilului au început marţi seara, atunci când părinţii acestuia au sunat la 112 şi au anunţat dispariţia. În zona localităţii Blăgeşti se află şi o pădure, care a fost scotocită fără niciun rezultat până în prezent.

Micuța de 2 ani a dispărut marți seară din casa părinților, în Blăgești, județul Bacău. O amplă operațiune de căutare a fost declanșată în zonă.

Alerta a fost lansată marți seară, după ce părinții au anunțat că fetița de 2 ani a dispărut din casa familie, potrivit Observator.tv.

Mai multe echipaje de la poliție și jandarmerie au fost mobilizate pentru căutarea fetiței, alături de echipe de voluntari.