S-a născut cu o ciudățenie a naturii: are abdomenul în două culori. Însă Taylor Muhl, o tânără din California, de profesie fotomodel și cântăreață, a făcut o descoperire șocantă atunci când a fost la medic.

Femeia suferă de o boală genetică foarte rară, chimerism, care poate fi explicată prin faptul că și-a asimilat în organism sora geamănă. Ceea ce a făcut-o să-și dea seama de acest lucru a fost faptul că Taylor avea pielea împărțită pe jumătate, în două culori diferite pe burtă.

Acest lucru a făcut-o să se ducă la spital, unde medicii i-au explicat după mai multe teste, că într-adevăr suferă de chimerism și și-a absorbit sora geamănă în timp ce se afla în uterul mamei ei, iar acum are în corp părți din ADN-ul ei, fiind unul dintre cele 100 de cazuri cunoscute în întreaga lume.

Din cauză că are două sisteme imunitate diferite, Taylor este alergică la anumite metale pe o parte a corpului, însă pe cealaltă parte nu, și de câte ori ia gripă simptomele sunt mult mai accentuate, pentru că ambele sisteme imunitare sunt slăbite din cauză că luptă unul împotriva celuluilalt, în mod constant.

Citeste si :  Descoperire socanta legata de moartea lui Razvan Ciobanu! S-a aflat ce a facut cu cateva ore inainte de accident: greseala care i-a adus sfarsitul

Setul dublu de ADN poate provoca rezultate anormale la diverse analize medicale, fiind foarte important ca Taylor să spună de fiecare dată când i se ia sânge că a fost diagnosticată cu chimerism, scrie The Independent.

Loading...