O mamă a chemat preotul, după ce fiica ei a făcut un lucru banal. „Am încuiat ușa de la camera mea, m-am cățărat pe acoperiș și am sărit”

0
1769
O Mama A Chemat Preotul Dupa Ce Fiica Ei A Facut Un Lucru Banal Am Incuiat Usa De La Camera Mea M 539421

O tânără din California și-a făcut un tatuaj, iar când mama ei a văzut, a chemat imediat preotul. Inițial, Stevey Java s-a prefăcut că doarme în momentul în care preotul a sunat la ușă, dar s-a gândit că nu va fi suficient.

Așa că a încuiat ușa la cameră, a sărit pe geam și a fugit la cea mai apropiată cafenea.

Tatuajul pe care mama ei l-a văzut era un trandafir desenat pe încheietura mâinii, însă Stevey mai are unul de care femeia nu știe nimic.

„Cum este extrem de religioasă, a fost bineînțeles supărată. Știam de mult timp că vorbește cu pastorul despre mine deoarece nu sunt credincioasă și recent, am încetat să mai merg la Biserică.

Așa că probabil tatuajul meu a fost ultima picătură. În acea seară, pastorul a apărut la ușa noastră”, a spus Stevey.

„Am spus: trebuie să sar. Așa că am încuiat ușa de la camera mea, m-am cățărat pe acoperiș după care am sărit pe mașină și am condus până la cea mai apropiată cafenea.

M-am întors mai târziu, iar pastorul deja plecase și mama adormise. Dimineața următoare era foarte supărată. Nu a mai chemat pastorul și simt că s-a obișnuit oarecum cu tatuajul. Doar mi-a spus să nu îmi mai fac altul”, a spus amuzată tânăra, potrivit unilad.co.uk.