Copila Sfasiata De Caine

O fetiță a fost sfâșiată de un câine pitbull în ograda familiei, iar operatorul serviciului de urgență i-a cerut mamei disperate să-i taie gâtul animalului cu un cuțit. Numai așa câinele periculos ar fi putut să dea drumul beregatei copilului, în timpul atacului care a durat câteva minute. Mama nu a reușit să taie gâtul câinelui, pentru că lama cuțitului nu era suficient de ascuțită, iar animalul a fost împușcat de un ajutor de șerif. Micuța de nici un an a murit câteva zile mai târziu, la spital.

Groaznica întâmplare a avut loc într-un oraș din SUA, iar înregistrarea apelului la 112 a fost făcută publică. Copilul unei familii a fost atacat de câinele pitbull crescut de părinții săi, în curtea casei. Animalul i-a sfâșiat beregata iar fălcile i s-au încleștat pe gâtul micuței. Mama disperată, Miranda Harrell, a sunat la serviciul de urgență, arată mirror.co.uk.

Operatorul 911 a sfătuit-o să fugă în casă și să ia un obiect dur cu care să lovească animalul în moalele capului. Femeia a pus atunci că nu crede că asta îl va face să-i dea drumul fetiței, așa că operatorul i-a spus atunci să ia un cuțit ca să taie beregata câinelui. Numai aș animalul periculos ar fi putut să elibereze gâtul micuței.

„Așa i se vor relaxa mușchii fălcilor” i-a spus operatorul mamei care țipa de disperare. Femeia i-a spus că nu o poate lăsa pe fetiță singură cu câinele, iar operatorul i-a dat imediat replica. „Durează 30 de secunde să te duci în casă și să vii cu cuțitul”.

Când femeia s-a întors cu lama, operatorul serviciului de urgență a învățat-o cum să procedeze „Ia-l de o ureche și taie de la baza gâtului”. Atunci femeia a țipat: „Nu merge! Cuțitul e prea tocit!”

„Adu imediat altul” i-a spus operatorul.

Câinele pitbull nu a dat drumul fetiței decât după ce a fost împușcat de ajutorul de șerif.

Sursa foto: Facebook.com