O fetiță a fost sfâșiată de un câine pitbull în ograda familiei, iar operatorul serviciului de urgență i-a cerut mamei disperate să-i taie gâtul animalului cu un cuțit. Numai așa câinele periculos ar fi putut să dea drumul beregatei copilului, în timpul atacului care a durat câteva minute. Mama nu a reușit să taie gâtul câinelui, pentru că lama cuțitului nu era suficient de ascuțită, iar animalul a fost împușcat de un ajutor de șerif. Micuța de nici un an a murit câteva zile mai târziu, la spital.

Groaznica întâmplare a avut loc într-un oraș din SUA, iar înregistrarea apelului la 112 a fost făcută publică. Copilul unei familii a fost atacat de câinele pitbull crescut de părinții săi, în curtea casei. Animalul i-a sfâșiat beregata iar fălcile i s-au încleștat pe gâtul micuței. Mama disperată, Miranda Harrell, a sunat la serviciul de urgență, arată mirror.co.uk.

Operatorul 911 a sfătuit-o să fugă în casă și să ia un obiect dur cu care să lovească animalul în moalele capului. Femeia a pus atunci că nu crede că asta îl va face să-i dea drumul fetiței, așa că operatorul i-a spus atunci să ia un cuțit ca să taie beregata câinelui. Numai aș animalul periculos ar fi putut să elibereze gâtul micuței.

Citeste si  Owen Wilson refuză să îşi cunoască fiica nou-născută! Cum arată cel de al treilea copil al actorului

„Așa i se vor relaxa mușchii fălcilor” i-a spus operatorul mamei care țipa de disperare. Femeia i-a spus că nu o poate lăsa pe fetiță singură cu câinele, iar operatorul i-a dat imediat replica. „Durează 30 de secunde să te duci în casă și să vii cu cuțitul”.

Când femeia s-a întors cu lama, operatorul serviciului de urgență a învățat-o cum să procedeze „Ia-l de o ureche și taie de la baza gâtului”. Atunci femeia a țipat: „Nu merge! Cuțitul e prea tocit!”

„Adu imediat altul” i-a spus operatorul.

Câinele pitbull nu a dat drumul fetiței decât după ce a fost împușcat de ajutorul de șerif.

Sursa foto: Facebook.com