O mamă a vrut să-și ucidă copilul de cinci ani, apoi să se sinucidă! A fost oprită în ultimul moment înainte să-și ducă planul nebunesc la îndeplinire

0
436
O Mam A Vrut S I Ucid Copilul De Cinci Ani Apoi S Se Sinucid A Fost Oprit N Ultimul Moment Nainte S I Duc Planul Nebunesc La Ndeplinire

O femeie în vârstă de 40 de ani, din Italia, a cărei identitate n-a fost dezvăluită, a vrut să-și ucidă copilul de doar cinci ani și apoi să se sinucidă.

A luat copilul în mașină și i-a dat o doză aproape letală de benzodiazepine, o substanță cu efecte sedative foarte puternice, a notat quotidiano.net. Și-a anunțat apoi soțul și familia despre intenția de a-l omorâ pe cel mic și, apoi, de a-și lua propria viață.

Nu se știe cum ar fi vrut să continue acest plan nebunesc. Dar familia a alertat imediat autoritățile care au început să caute mașina femeii din Padova, Italia.

Copilul e încă în spital, dar nu mai există niciun risc să-și piardă viața

Alarma a fost dată de dimineață, în jurul orei 10.30. Mașina a fost descoperită aproape de miezul nopții dintre 29 și 30 aprilie, în apropierea gării din Padova, între străzile Via Gozzi și Via Trieste. Femeia nu făcuse mai mult de 20 de kilometri de când plecase de acasă. Femeia mergea fără sens și n-a fost capabilă să spună în ce direcție vrea să ajungă.

Ea a fost internată într-o unitate psihiatrică. Copilul, care abia mai respira, era acoperit cu o pătură pe bancheta din spate. El a fost dus la spital și acum este în afara oricărui pericol.

Femeia, care a fost arestată, va fi judecată pentru tentativă de omor și, foarte probabil, va fi decăzută din drepturile părintești.