O Mama Acuzata De Pedofilie Dupa Ce A Publicat Poze In Care Isi Alapt

Yakaly Di Roma, in varsta de 31 de ani, din Wales, a fost acuzata ca posteaza fotografii in care minorii sunt expusi in ipostaze nepotrivite dupa ce a facut publice imagini in care alapta.

Criticile pe care femeia, de meserie fotograf, le-a primit au fost atat de dure, incat aceasta a hotarat sa renunte la alaptarea fiului sau mai mare in varsta de 4 ani, in public.

„Am fost acuzata de pedofilie pentru ca mi-am alaptat copilul. Mi s-a spus ca imi expun copiii in ipostaze nepotrivite pentru ca mi-am alaptat fiul de 4 ani in public. In opinia unora sa alaptezi la aceasta varsta e dezgustator si deranjant”, a declarat Yakaly Di Roma, potrivit metro.co.uk.

„Cele mai multe persoane sunt dragute, insa unii sunt deranjati sau spun lucruri total nepotrivite. Din fericire am intalnit multi oameni care s-au comportat frumos cu noi si care au privit alaptarea in public ca pe ceva natural, asa cum si este de fapt”, a adaugat femeia.

Di Roma le incurajeaza pe mame sa pozeze momentele in care isi alapteaza copilasii pentru a putea imortaliza momentele speciale.

„Pentru mine alaptarea este foarte speciala pentru ca a creat o legatura foarte puternica intre mine si copiii mei. Hans sufera de autism si sanul il alina cel mai mult, il face sa se simta in siguranta.

Nimic nu il linisteste si nu ii ofera starea de calmitate pe care i-o ofera alaptarea. Este cel mai natural lucru si sper ca toata lumea sa-l vada ca pe o normalitate”.

Mama a marturisit ca prin alaptare simte ca le ofera ce-i mai bun celor doi baieti pe care ii are si nu ar renunta la momentele speciale pentru nimic in lume.

Vezi cele mai noi Stiri Vdtonline.com

Loading...