Trinity 620x413

O femeie din SUA și-a omorât bebelușul în bătaie pentru că a fost deranjată că acesta a murdărit scutecul, informează noticieros.televisa.com.

În data de 25 octombrie, Trinity Pittman, în vârstă de 23 de ani, a ajuns la urgențe la un spital din Atlanta, Georgia, cu bebelușul ei, de 20 de luni, afirmând că acesta a căzut de pe o trambulină.

După ce i-au făcut investigații bebelușului, medicii au constatat că leziunile pe care acesta le avea nu erau din cauza unei căzături. Au observat că bebelușul avea abdomenul plin de sânge și lichid la plămâni, notează noticieros.televisa.com.

Medicii au anunțat poliția, care a deschis o anchetă împotriva lui Trinity și a partenerului ei, Jeremy Davis, în vârstă de 24 de ani. În urma anchetei, femeia a mărturisit că l-a bătut pe copil pentru că o deranja că acesta murdărea scutecul. Aceasta a explicat și că bebelușul i-a căzut din brațe și că s-a lovit la cap.

După incident, Trinity a plecat la serviciu și a lăsat copilul în grija fetiței ei de patru ani și a lui jeremy, partenerul ei de viață, pe care l-a mințit că micuțiul căzuse de pe o trambulină.

Ulterior, partenerul de viață al lui Trinity a observat că copilul respira cu dificultate. A sunat-o și împreună l-au dus la spital, unde acesta a murit câteva ore mai târziu.

Trinity Pittman a fost reținută de poliție și urmează să fie judecată.

FO^TO: Coweta County Sheriffs Office