O mamă a murit de inimă rea după ce și-a pierdut fiul și bunicul în 24 de ore | FOTO

0
1558
Ashley Tomlin 1

O mamă de 32 de ani a murit de „sindromul inimii frânte” la câteva săptămâni după ce fiul ei de 10 ani și bunicul ei și-au pierdut viața la interval de 24 de ore unul de celălalt.

Ashley Tomlin a murit luni din cauza „sindromul inimii frânte“, boală care este declanșată de obicei de evenimente traumatice de viaţă, potrivit dailymail.co.uk.

Acum câteva săptămâni, fiul femeii, Jak Fada, a murit la spital pe 6 noiembrie, la câteva ore după ce s-a plâns de dureri de piept.

Medicii au anunțat familia că Jak a suferit un anevrism aortic. Moartea copilului a venit la mai puțin de 22 de ore după ce străbunicul copilului, James Tomlin, trecuse în neființă.

Se bănuiește că toți cei trei membrii ai familiei au suferit de aceeași condiție medicală. Rudele rămase în viață sunt testate pentru a vedea dacă sunt supuse riscului de a se îmbolnăvi.

Părinții femeii spun că aceasta a murit de inimă frântă. “Medicii cred că a suferit un atac de cord masiv, dar când am avut prima întâlnire cu medicul legist, acesta mi-a spus că și-ar dori să poată trece pe certificatul de deces, la cauză, “inimă frântă”, pentru ca asta a fost”, a declarat tatăl lui lui Ashley.

Sindromul inimii frânte (sau Cardiomiopatia Takotsubo) este cauzat, în general, de o emoţie acută sau de o traumă fizică, în urma cărora organismul eliberează o cantitate prea mare de adrenalină, care copleşeşte inima.