O mamă și-a violat copiii timp de zece ani pentru a-i face pe plac soțului ei

0
1904
54312371s

Femeia, în vârstă de 51 de ani, din Queensland, Australia, și-a violat fiul, în vârstă de 15 ani, și fiica, în vârstă de 10 ani, timp de un deceniu.

Ea a povestit în instanță că agresiunea a început după ce soțul ei a amenințat-o că divorțează.

Bărbatul, care între timp a murit, a fost cel care a inițiat abuzul, violându-și copiii de când aceștia erau mici. Joi, la Tribunalul Districtual din Maryborough, femeia a pledat vinovat la șapte capete de acuzare, fiind condamnată la nouă ani de închisoare, cu posibilitate de eliberare condiționată după patru ani.

În timpul procesului au ieșit la suprafață detalii terifiante. Femeia își privea soțul în timp ce îi viola fiica, apoi îi oferea copilei șervețele pentru a se curăța. De asemenea, cei doi copii erau obligați să se uite la filme pentru adulți și să întrețină relații sexuale cu părinții lor, potrivit Daily Mail.

În timpul procesului, fata abuzată care are acum 20 de ani a plâns în instanță. Ea a povestit cum își ruga mama să se oprească și a i-a cerut femeii să-i spună de ce s-au întâmplat toate aceste lucruri, mărturisind că a rămas cu cicatrici pentru restul vieții ei.

Băiatul era violat cu regularitate de mama lui în săptămânile de dinaintea morții tatălui lui. Înainte de ultimul viol care a avut loc în anul 2016, bărbatul i-a spus fiul lui că este „pentru ultima oară când trebuie să facă asta”.

Un psihiatru a spus că mama copiilor nu suferea de boli psihice și a afirmat că relația femeii cu soțul ei este comparabilă cu cea pe care o are cineva în Sindromul Stokholm, unde victima se îndrăgostește de răpitorul ei.

FOTO 123rf