O mireasă a citit, în loc de jurământ, mesajele trimise de logodnicul ei altei femei

0
2377
Mireasahepta1228519

Pentru multe femei, noaptea dinaintea nunții este dominată de entuziasm și emoții pozitive. Și pentru Casey a fost la fel până să primească pe telefon mesaje șocante din partea unui număr necunoscut.

„Eu nu m-aș mărita cu el. Tu?”, scria în primul sms. Apoi, tânăra a primit mai multe de capturi de ecran cu mesaje trimise de logodnicul ei, Alex, unei alte femei, potrivit Daily Mail.

„Weekendul acesta. Tu și eu. Ne vedem. Arată-mi ce ai tu mai bun”, „Corpul tău este incredibil. Și știi cum să-l folosești. Mi-aș dori ca prietena mea să fie măcar pe jumătate atât de talentată ca tine”, „Mi-e foarte dor de tine. Mă gândesc numai la tine. Nu am mai avut o astfel de conexiune cu nimeni”, i-a scris bărbatul femeii cu care avea o aventură.

Pe lângă mesajele extrem de dureroase, Casey a primit mai multe imagini ilicite cu logodnicul și amanta lui. Devastată, tânăra s-a abținut să reacționeze și a plănuit să se răzbune.

Ea nu a anulat nunta și a decis să pună capăt relației cu Alex chiar în timpul ceremoniei, în fața celor prezenți la eveniment. Casey a citit, în loc de jurământ, mesajele primite de la amanta logodnicului ei. „Am ajuns în față, am respirat adânc și m-am uitat spre prietenii și părinții noștri și le-am spus adevărul despre Alex”, a povestit femeia.

Înțelegând ce se întâmplă, Alex a fugit din biserică. Casey a invitat lumea să rămână la petrecere, spunând că „astăzi va fi o celebrare a onestității”.