Doi tineri îndrăgostiţi din Iaşi au căzut cu maşina 70 de metri, într-o prăpastie, dar, miraculos, au scăpat teferi. Se pare că cei doi erau într-o clipă de intimitate, iar frâna de mână nu ar fi fost trasă cum trebuie.

Incidentul s-a produs în Iaşi, în zona Releului Bucium. Potrivit presei locale, cei doi tineri ar fi parcat maşina în zonă şi au încercat să profite de faptul că erau singuri pentru câteva momente de tandreţe.

Partida de amor a fost întreruptă însă brusc, când maşina a luat-o la vale. 70 de metri s-a dus în gol automobilul, pentru că, se pare, nu ar fi avut frâna de mână trasă suficient.

Din fericire, un trecător a văzut maşina şi a sunat la 112, spune ziaruldeiasi.ro. Echipele de intervenţie au venit rapid şi i-au salvat pe cei doi îndrăgostiţi. În mod miraculos, băiatul şi fata erau teferi, doar speriaţi de aventura neaşteptată.

Citeste si :  El este tânărul care a murit pe loc în urma unui accident teribil! Narcis se grăbea să ajungă la aeroport pentru a o lua pe iubita lui acasă
Loading...