O nouă lovitură pentru Bianca. Livian a făcut anunțul: „După data de 15 mai…” A luat o decizie radicală!

0
264
Livian de la puterea dragostei

După o lungă perioadă petrecută în casa Puterea Dragostei, Livian a luat o decizie radicală. Ce se va întâmpla după data de 15 mai?

Pandemia de coronavirus i-a împiedicat pe concurenții de la Puterea Dragostei să își mai viziteze familiile, astfel că, mulți dintre ei așteaptă cu nerăbdare momentul în care restricțiile de circulație se vor ridica și vor putea reveni în țară.

Livian a făcut anunțul: „După data de 15 mai…” A luat o decizie radicală!

Începând cu data de 15 mai, starea de urgență instituită în România va expira, iar președintele a anunțat că nu va fi prelungită. Acest lucru înseamnă că oamenilor li se va permite să circule liber, fără să mai fie nevoie de completarea declarației pe propria răspundere.

Aceste informații au ajuns și în Turcia, mai exact în casa Puterea Dragostei, iar imediat cum a aflat de ridicarea restricțiilor referitoare la circulație, Livian a luat o decizie radicală.

Concurentul se va întoarce în România imediat ce acest lucru va fi posibil.

O nouă lovitură pentru Bianca. Livian a făcut anunțul: "După data de 15 mai..." A luat o decizie radicală!

„Am auzit că de pe data de 15 nu se mai prelungește nimic, revine totul la normal. Dacă e adevărat, direct acasă am venit. Pe data de 15, oconașul revine în țară. Oconașul e pe avion și revine în țară. Nu există. Numai să știu că se deschide aeroportul și vin pentru că nu mai am de ce să stau.

Fiecare cu treaba lui, eu cu Bianca. Ea rămâne, eu plec. E treaba ei ce face. I-aș zice să rămână până la final și așa nu mai e mult.”, a spus Livian într-un vlog postat pe canalul lui de YouTube.