O noua lovitura pentru Liviu Dragnea! Ce i s-a intamplat in puscarie: de ce ii era cel mai frica nu a scapat

0
1574
Liviu Dragnea 2 Crop 1561461761

Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in data de 27 de mai.

El a fost gasit vinovat in dosarul angajarilor fictive de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman.Acum, dupa expirarea perioadei de carantina, liderul PSD a primit o noua lovitura.

Membrii Comisiei pentru stabilirea si individualizarea regimului de executare a pedepselor au decis ca fostul lider PSD nu va executa pedeapsa in regim preferential.

Astfel, el nu va avea masuri suplimentare de protectie, va avea fix aceleasi drepturi ca ceilalti detinuti si isi va ispasi pedeapsa la comun, fara paza suplimentara.

Liviu Dragnea va sta la comun cu ceilalti detinuti

Regulamentele inchisorilor din Romania permit ca fostii demnitari sa-si ispaseasca pedeapsa separati de restul detinutilor, in conditii mai blande.

Aceasta regula nu se va aplica pentru Liviu Dragnea.

„Detinutul (n.r. – Liviu Dragnea) trebuie sa stea la comun, fara sa beneficieze de un program de protectie personalizat. Asa au decis membrii Comisiei de stabilire a regimului de detentie.

„Daca vor exista semnale ca viata ii este pusa in pericol, semnale concludente, nu doar zvonuri, atunci va beneficia de protectie.

„Fie la cererea sa, fie in urma autosesizarii ofiterilor responsabili cu siguranta detinerii care analizeaza astfel de cazuri”, au dezvaluit surse din penitenciar, anunta libertatea.ro.