Lesbiana Crop

Un caz deosebit de grav a fost descoperit de mama uneia dintre eleve și-a auzit fiica discutând despre aventura pe care o are cu profesoara sa.

O profesoară a fost prinsă că făcea sex cu două eleve de-ale ei

Mama fetei a obligat-o pe tânăra de 16 ani să-i spună toate detaliile acestei relații nesănătoase. Amănuntele au îngrozit-o.

Potrivit poliției, relația dura de ceva vreme, însă după ce au intrat pe fir oamenii legii au aflat că profesoara de arte plastice nu era angrenată într-o singură aventură cu o elevă. Femeia în vârstă de 28 de ani a fost trimisă în judecată și a pledat vinovată pentru toate cele 48 de capete de acuzare.

Cazul s-a petrecut în orașul australian Perth și este mediatizat de toată presa de la Antipozi, opinia publică fiind îngrozită de detaliile triunghiului amoros.

O profesoară a fost prinsă că făcea sex cu două eleve de-ale ei

Doi ani. Atât a durat până când cadrul didactic a fost prins, cele două victime ale „prădătoarei” fiind minore. Potrivit declarațiilor făcute de cele două fete, au întreținut relații intime cu profesoara în repetate rânduri, ceea ce i-ar putea aduce o pedeapsă de 20 de ani de închisoare.