O româncă și fiica ei minoră au fost ucise de un criminal în serie în Cipru! Principalul suspect e militar în armata cipriotă

0
1031
O Rom Nc I Fiica Ei Minor Au Fost Ucise De Un Criminal N Serie N Cipru Principalul Suspect E Militar N Armata Cipriot

Un căpitan în armata din Cipru a ucis șapte femei, printre victimele sale numărându-se și o româncă și fiica ei în vârstă de opt ani, date dispărute din toamna anului 2016. Bărbatul, în vârstă de 35 de ani, este considerat primul criminal în serie din Cipru.

Potrivit Reuters, două cadavre au fost descoperite, la aproape 14 kilometri distanță, în puțul unei mine abandonate, pe 14 și 20 aprilie. Criminaliștii ciprioți cred că victimele sunt două femei din Filipine care au fost date dispărute în mai și august 2018. Joi, polițiștii din Cipru au descoperit încă un cadavru, despre care cred că este încă o victimă a bărbatului de 35 de ani, militar de carieră în armata cipriotă.

Imagine din locul în care au fost descoperite cadavrele

Surse din rândul anchetatorilor susțin că, în acest caz, ar mai exista alte trei posibile victime, având în vedere mărturiile suspectului.

Militarul (foto) este suspectat și de uciderea unei femei din Filipine, care a dispărut în decembrie 2017, dar și a altor două femei, date dispărute în mai și august 2018.

Suspectul a mărturisit anchetatorilor că ar mai exista o victime „fie din India, fie din Nepal” pe care a ucis-o în vara lui 2018.

Mai mult, militarul cipriot a recunoscut că a ucis o româncă, dar și pe fiica ei minoră, în vârstă de opt ani. Cele două erau dispărute din toamna anului 2016, scrie presa cipriotă.

Cine sunt victimele militarului

Potrivit knews.kathimerini.com.cy, suspectul le-a spus anchetatorilor că a ucis-o pe româncă și pe fiica ei în septembrie 2016. Presa cipriotă scrie că victimele sunt Livia Florentina Bunea, de 36 de ani, și fiica ei, Elena Natalia, de opt ani.

Livia Florentina Bunea, împreună cu fiica ei / foto: knews.kathimerini.com.cy

Militarul, care pe Internet se prezenta drept Orestis, a mărturisit, de asemenea, că a ucis-o pe Maricar Valdez Arquiola, o tânără de 30 de ani din Filipine care a fost dată dispărută din decembrie 2017. Inițial, bărbatul nu a recunoscut că a ucis această femeie, susținând că doar s-a întâlnit cu ea. Anchetatorii au obținut încă dovezi care îl incriminează pe suspect. Trupul lui Maricar (foto) nu a fost încă descoperit.

foto: knews.kathimerini.com.cy

Anterior, suspectul le-a spus polițiștilor că a ucis alte două filipineze – Marry Rose Tiburcio (38 de ani) și Αrian Palanas Lozano (28 de ani). Trupurile celor două femei au fost descoperite în puțul unei mine abandonate din localitatea Mitseros. Trupul lui Marry Rose a fost identificat de o prietenă, iar identitatea ei a fost confirmată cu ajutorul testelor ADN.

Imagine cu Αrian Palanas Lozano, una dintre femeile ucide de militar

Fiica lui Marry Rose este în continuare dată dispărută, însă anchetatorii se tem că fetița de șase ani a murit. Motivul: militarul a spus că abandonat cadavrul în lacul Memi, la câțiva kilometri distanță de mina abandonată. Bărbatul nu a recunoscut uciderea fetiței și le-a spus anchetatorilor că micuța s-a înecat cu propria vomă.

Marry Rose Tiburcio și fiica ei, printre victimele militarului / foto: knews.kathimerini.com.cy

Audiat în instanță, căpitanul este bănuit că a abordat femeile pe care le-ar fi ucis pe un site de matrimoniale de pe Internet.

Fotografie principală: politis.com.cy