O scenă cutremurătoare a șocat o țară întreagă.

O femeie din Columbia s-a sinucis împreună cu fiul ei de zece ani. Polițiștii care au implorat-o să nu facă acest gest au izbucnit în lacrimi după ce aceasta a decis să se arunce în gol.

Jesse Paola Moreno Cruz, în vârstă de 32 de ani, s-a dus pe „La Variante”, un pod cu o înălțime de peste 100 de metri, din Ibague, regiunea Tolima. Ea îl ținea strâns de mână pe fiul ei de zece ani, May Ceballos.

La fața locului au fost trimiși polițiști, pompieri, o ambulanță, dar și psihologi. Cu toții s-au rugat de ea să nu se arunce în gol, a anunțat thesun.co.uk. Chiar și fiul ei a implorat-o pe mamă să nu facă acest gest.

Rămăsese pe străzi

Ea a comis acest gest fiindcă avea probleme materiale majore. Își pierduse casa, rămăsese cu copilul pe străzi, iar de bani de chirie nici nu putea fi vorba.

„Au implorat-o să nu facă asta, au încercat cu toate argumentele, dar, din păcate, a luat decizia fatală”, a spus pompierul Rafael Rico. Polițiștii au izbucnit în plâns după după ce femeia nu le-a luat în considerare rugămințile.

Citeste si :  ŞOCANT. Bucăţi din trupul Danielei, o fată de 13 ani, dispărută de o zi, găsite în saci de plastic, lângă o canalizare

Guillermo Alfonso Jaramillo, primarul orașului Ibague, a spus că în Columbia e o reală problemă cu oamenii care ajung în situații disperate și sunt amenințați, șantajați, umiliți și nu mai rezistă acestor presiuni.

Fuertes Imágenes!!Suicidio en IbaguéMujer se lanzó desde puente y se llevó con ella a su hijo de 10 años: ambos murieron El lamentable hecho ocurrió hacia las 8:30 de la mañana de este miércoles en un viaducto en construcción sobre una variante en Ibagué, Tolima.Las víctimas fueron identificadas como Jessy Paola Moreno Cruz, de 32 años, y May Nicolás Ceballos Moreno, de 10.La tragedia tiene conmocionada a la capital tolimense por la forma en que esta madre, en su fatal decisión, también lleva a la muerte a su propio hijo.Esto también porque los actos de suicidio son cometidos, en la mayoría de los casos, de manera individual. Además, resulta extraño porque involucra la vida de un menor.Cortesía Ondas de Ibagué

Publicată de Metro Tv oficial pe Miercuri, 6 februarie 2019
Loading...