O stewardesă a vărsat cafea chiar pe șeful companiei aeriene la care lucra. Ce reacție a avut bărbatul

0
898
Avion American Airlinesh55051746 E1552504527786

Maddie Peters, o stewardesă a companiei aeriene American Airlines, se afla la bordul cursei Phoenix-Dallas, când din greșeală a vărsat o tavă cu băuturi, printre care și cafea, pe unul dintre pasageri.

Doar că acesta era chiar Doug Parker, CEO-ul companiei respective. În urma incidentului, se aștepta să fie concediată, dar reacția șefului ei a fost cu totul alta.

Tânăra a povestit, pe contul său de Instragram, acest moment stânjenitor pentru ea, împreună cu deznodământul întâmplării:

„CEO-ul nostru, Doug Parker, se afla la bordul zborului meu. Serveam băuturi în timpul îmbarcării în cabina pentru clasa I. Aveam o tavă plină cu băuturi în brațe, când pasagerul din fața mea s-a oprit brusc pe culoar și s-a întors.

A dat peste tavă, iar băuturile au zburat. Ghici pe cine au aterizat? Jumătate dintre ele au ajuns pe mine, iar cealaltă jumătate în poala lui Doug. Mi-a venit să intru în pământ de rușine.

Îmi doream să mor chiar atunci, chiar acolo. Mă întrebam dacă mai sunt încă angajata companiei în momentul acela. Încă mai sunt puțin traumatizată/stânjenită de cele întâmplate.

Citeste si :  Ministrul Sanatatii a dat vestea cea mare! Cand scapam de masca de protectie

Doug a venit însă la mine mai târziu, am stat puțin de vorbă și am râs de incident tot restul zborului. Când a coborât din avion mi-a spus că nu mă va uita niciodată, presupun că e un lucru bun, nu?

Cei mai mulți oameni nu întâlnesc niciodată CEO-ul companiei pentru care lucrează, cu atât mai puțin să le facă duș cu băuturi. Însă este o poveste prea bună ca să nu o împărtășesc. Se mai întâmplă și accidente”, a scris însoțitoarea de zbor.

Un purtător de cuvânt al companiei American Airlines a declarat, ulterior, că a fost vorba despre un incident minor, pe seama căruia toată lumea se amuză.

Pasagerii unui avion Delta Airlines care zbura de la Los Angeles spre Atlanta au aflat din întâmplare că aeronava era pilotată de o mamă și fiica sa. Povestea celor două a devenit virală pe rețelele de socializare.

Citeste si :  Când se vor deschide mall-urile în România. Guvernul a luat decizia