Moarte suspectă în Năvodari. Femeie găsită moartă în mașina în care a fost lăsată să doarmă de proprietar

0
787
Masina De Politie E1549711051600

Femeia, în vârstă de 28 de ani, a fost găsită moartă pe bancheta unui autoturism parcat, la Năvodari. Autoritățile au declanşat o anchetă pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă, transmite Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

Tânăra a fost găsită, duminică, în jurul orei 22:00, de proprietarul unei mașini care a alertat poliţia.

„Un bărbat, de 34 de ani, s-a prezentat la sediul Poliţiei Năvodari, declarând faptul că a găsit o femeie decedată în autoturismul său. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au găsit o femeie de 28 de ani, decedată pe bancheta din spate”, a transmis IPJ.

Din primele cercetări efectuate a reieşit că bărbatul i-ar fi permis femeii, care îşi petrecea timpul pe străzi, să doarmă în maşina lui.

„Cu ocazia cercetărilor s-a stabilit faptul că bărbatul ar fi văzut-o pe tânără în zona locului de serviciu, unde a stat toată ziua. Deoarece i s-a făcut milă de ea, în cursul serii, după ce a ajuns acasă, s-a întors la locul de muncă, de unde a luat-o cu maşina şi a dus-o în faţa blocului în care locuieşte, spunându-i că poate rămâne să doarmă în autoturism. A doua zi, bărbatul ar fi plecat la muncă şi i-ar fi spus ca atunci când pleacă să închidă uşa autoturismului. Când s-a întors de la serviciu, în jurul orei 21,30, ar fi găsit-o pe aceasta decedată pe bancheta din spate”, potrivit IPJ Constanţa.

Trupul victimei, pe care nu au fost identificate iniţial urme de violenţă, a fost dus la morgă, în urma efectuării necropsiei urmând a fi stabilită cauza decesului.