O tânără a mers la medic, dar acesta a refuzat să o opereze. După un an, a revăzut-o și nu i-a venit să creadă cum arată

0
2323
Amber My 600 Lb Life 2017

Amber Rachdi locuia cu părinții săi și prietenul său, pe nume Rhodey. Toți afirmă că Amber consuma mâncare în cantități nechibzuite. Cu toate acestea, Rhodey spune că femeile ”plinuțe” sunt genul lui.

Cu un an în urmă, medicul refuzase s-o opereze pe fată. Revăzând-o mai apoi, nu i-a venit să creadă.

La vârsta de doar 24 de ani, tânăra din SUA, Amber Rachdi, a înțeles că trebuie neapărat să facă ceva cu greutatea sa. Ea nu adăugase pur și simplu câteva kilograme în plus pe perioada iernii, ci suferea de obezitatea morbidă, cântărind la acel moment 300 kg.

Amber a decis să meargă la operație care ar fi presupus micșorarea stomacului prin coaserea unei porțiuni din el. Dar înainte a fi de-acord, medicul i-a sugerat că este nevoie să slăbească măcar puțin cu propriile eforturi.

La un an de la operație, fata a dat jos 65 de kilograme. A revenit la medicul care o operase și acesta mai că nu a recunoscut-o. Tot el a fost cel care i-a făcut operația de îndepărtare a pielii lăsate. În prezent, Amber cântărește 120 kg și nu are de gând să se oprească, potrivit intouchweekly.com.