O tânără a murit după ce s-a urcat într-o mașină pe care a confundat-o cu Uber-ul comandat

0
17085
Nintchdbpict000479671572

Samantha Josephson, o studentă în vârstă de 21 de ani din Colombia, Carolina de Sud, a ieșit cu fetele în oraș vineri seară. Când a vrut să plece spre casă, a comandat un Uber. Din greșeală, însă, ea s-a urcat într-o altă mașină.

Tânăra n-a mai fost văzută de când s-a urcat într-o misterioasă mașină neagră, pe care a confundat-o cu Uber-ul solicitat, a notat thesun.co.uk.

Șoferul Uber care trebuia să o preia comanda, după ce clienta nu și-a făcut apariția.

Familia și prietenii au început apoi să o caute disperați.

Corpul ei a fost descoperit tot vineri, într-o zonă rurală, numită Claredon.

Telefonul fetei a fost găsit în mașina criminalului

Poliția a urmărit imaginile surprinse pe camerele de luat vederi în zona în care tânăra a fost văzută ultima oară și l-au descoperit pe șoferul mașinii în care s-a urcat din greșeală fata.

Nathaniel David Rowland, șoferul care conducea acea mașină Chevrolet Impala, a fost arestat. În mașină a fost găsit telefonul fetei și urme de sânge.

Seymour Josephson, tatăl victimei, a postat, cu puțin timp înainte de arestarea lui Rowland, un mesaj sfâșietor pe Facebook.

„Scriu această postare cu inima zdrobită. O să-mi lipsească și o s-o iubesc pentru tot restul vieții pe fata mea. Aș putea să scriu mult despre ea, dar mă omoară. Stau aici și plâng în timp ce mă uit la o poză și scriu”, a scris Seymour Josephson, vorbind despre o poză în care erau el și fata lui zmâmbind.