O tânără de 25 de ani a fost ucisă de iubit, apoi sfârtecată și decorticată! Rămășițele ei au fost gătite. Motivul e terifiant

0
799
O T N R De 25 De Ani A Fost Ucis De Iubit Apoi Sf Rtecat I Decorticat R M I Ele Ei Au Fost G Tite Motivul E Terifiant
O tânără de 25 de ani a fost ucisă de iubit, apoi sfârtecată și decorticată! Rămășițele ei au fost gătite. Motivul e terifiant

Șoc! O tânără de 25 de ani și-a găsit sfârșitul prin cel mai crunt mod posibil! A fost ucisă chiar de iubitul ei.

Un caz halucinant a avut loc în estul Rusiei, în Kursk. O tânără de doar 25 de ani a fost ucisă cu sânge rece chiar de partenerul ei, apoi a fost dezmembrată și gătită.

Partenerul ei, un tânăr doctor în vârstă de 27 de ani, pe nume Mikhail Tikhonov, și-a recunoscut macabra faptă. El este cel care și-a ucis partenera, în timp ce întrețineau relații intime. Iubitul ei aflase, de fapt, că fata își făcuse schimbare de sex, din băiat în fată!

Nina Surgutskaya îl invitase acasă pe iubitul ei, începuseră să consume licori bahice, iar mai apoi au întreținut relații intime. Nimeni nu s-ar fi gândit că tânăra poate fi ucisă cu bestialitate chiar de persoana iubită.Conform Dailymail, tânărul de 27 de ani a strâns-o de gât până i-a fost tăiată complet respirația, apoi a tăiat-o în bucățele. Câteva părți din corpul ei au fost gătite la cuptor, iar o parte aruncate la toaletă.

În momentul în care autoritățile au ajuns la locuința respectivă, au găsit ce a mai rămas din trupul neînsuflețit al fetei. Primul șoc trăit a fost când au găsit capul fetei atașat de coloană, dar totul acoperit cu sare, ”pentru a ascunde mirosul”.