O tânără mamă care a înfruntat cancerul pentru a naște și crește fetiţa a murit

0
1602
O T N R Mam Care A Nfruntat Cancerul Pentru A Na Te I Cre Te Feti A A Murit

O tânără mamă care a înfruntat cancerul în timp ce era însărcinată, pentru a-și naște fetița, a murit.

În vârstă de 19 ani, Dana Scatton era bolnavă de o formă foarte agresivă a bolii, în fața căreia tratamentul nu a funcționat.

Dana Scatton era însărcinată în 7 luni când a primit vestea că are cancer la creier. Lovitura a fost teribilă, mai ales când medicii i-au spus că e o tumoare incurabilă.

În ciuda diagnosticului însă, tânăra din Pennsylvania a decis să lupte. În speranța că va putea învinge boala, americanca a adus pe lume o fetiță, cu o lună mai devreme înainte de termen, ca să poată începe un tratament. Fetița ei s-a născut sănătoasă.

Potrivit Daily Mail, în speranța că se va putea vindeca pentru a-și crește fiica, Dana Scatton a ales o clinică din Mexic care, în ciuda diagnosticului dat de medici, susținea că deține tratament pentru această formă agresivă de cancer la creier.

”Aș vrea să fiu o mamă minunată”, spunea tânăra după ce a adus pe lume fetița.

Tratamentul urmat timp de câteva luni însă nu a dat roade. La aproximativ 1 an după ce a devenit mamă, pe 22 aprilie, în a doua zi a Paștelui Catolic, familia tinerei i-a anunțat moartea.

”Ne-a inspirat pe toți să fim mai buni decât suntem și să-l avem pe Dumnezeu alături în fiecare moment. A înfruntat cea mai mare frică a tuturor, moartea, în fața căreia a zâmbit cu o putere pe care numai Dumnezeu i-o putea insufla. A luptat mai tare decât cei mai aspri luptători. Și a luptat cu har și curaj”, a spus familia tinerei, într-o postare pe rețelele de socializare.