Tk3smdrumbustoloveagegap 2

Laura Kreutzer, o tânără din Germania, în vârstă de 20 de ani, trăiește o poveste de dragoste un pic altfel. Ea l-a remarcat pe Kai Semmelmann, acum în vârstă de 43 de ani, șoferul de pe autobuzul cu care circula zilnic.

Se întâmpla în urmă cu trei ani când fata l-a remarcat pe bărbatul cu 23 de ani mai în vârstă ca ea. Cei doi și-au spus acum povestea de dragoste, iar povestea lor a fost publicată de dailymail.co.uk.

După ce l-a remarcat, Laura a căutat să-i vadă numele de pe ecuson, iar apoi l-a depistat pe Facebook și l-a urmărit. Ea și-a luat inima-n dinți și l-a abordat pe Facebook.

Peste câteva zile s-au întâlnit la o cafea și, de atunci, formează un cuplu. Laura a spus că n-o deranjează deloc diferența de 23 de ani, dar, pentru dragostea vieții ei, a rupt și legăturile cu familia ei, care n-a fost de acord cu relația. Laura nu mai vorbește cu familia ei de mai bine de un an.

Părinții ei au fost șocați de diferența de vârstă și nu vor să discute cu Kai, „ginerele” care e mai aproape de vârsta lor decât a Laurei.

Kai a suferit un infarct în aprilie anul trecut

Cei doi locuiesc acum împreună, în ciuda tuturor piedicilor și privirilor acuzatoare. Mai mult, Kai a suferit un infarct în aprilie anul trecut, iar Laura i-a stat tot timpul alături.

Prietena mea Laura trebuia să călătorească în fiecare zi cu autobuzul și mereu lua mașina condusă de mine. Ea m-a plăcut, dar n-a îndrăznit să-mi vorbească.

Peste câteva zile, mi-a scris un mesaj pe Facebook. Ne-am văzut peste câteva zile la o cafea și ne-am îndrăgostit. A fost dragoste la prima vedere. Ei i-a plăcut de mine cum arăt, dar și personalitatea mea. Și eu am simțit la fel față de ea. Ne-am plăcut de la început.

Diferența de vârstă n-a fost o problemă pentru Laura. Eu m-am gândit mai mult la ceea ce ar putea spune lumea. Părinții Laurei sunt foarte supărați și relația dintre ei este foarte glacială. După aproape un an, mama ei a început să vorbească din nou cu Laura. Eu n-am avut niciun contact cu părinții ei, fiindcă nu mă acceptă”, a spus Kai.

„Pentru mine este foarte neplăcut, fiindcă părinții ar trebui să fie fericiți dacă fata lor e fericită”, a spus Laura. Infarctul pe care Kai l-a suferit în aprilie a fost un moment greu pentru Laura. „A fost teribil, deoarece Kai este dragostea vieții mele. L-am susținut în fiecare moment. Am fost foarte speriată că l-aș putea pierde”, a mai spus Laura.

Cei doi locuiesc împreună de trei ani. Dar problema lor este cum să trateze privirile altora. „Sunt oameni care nu ne zic nimic, dar ne aruncă priviri prostești și disprețuitoare când ne văd împreună. Mesajul nostru pentru cei care ne judecă este că avem multă dragoste de oferit unul altuia și nimic nu ne poate împiedica să facem asta”, au mai spus cei doi.