Oana Lis este extrem de supărată după scandalul conjugal
Oana Lis este extrem de supărată după scandalul conjugal

Scandalul continuă în casa soţilor Lis. Oana îl acuză pe fostul primar că i-a rupt rochia de pe ea şi i-a produs răni pe mâini, de frică să nu dea buzna peste el în cameră. Fostul edil s-a baricadat în dormitor, unde stă închis de trei zile ca să-şi păzească costumele.

Oana (38 de ani) şi Viorel Lis (73 de ani) nu mai au linişte în casă de când soţia fostul primar şi-a pus în cap să-i vândă toată garderoba. Pentru că a rămas fără bani, iar veniturile nu îi ajung de la o lună la alta, Oana s-a gândit să dea toate cele 300 de costume purtate de Viorel Lis în perioada în care ocupa fotoliul de primar general contra sumei de 900 de euro. Disperat, Viorel Lis s-a închis în dormitor, a refuzat să-şi mai ia pastilele pentru afecţiunile de care suferă, iar când soţia a vrut să vadă ce se întâmplă cu el, primarul i-ar fi rupt rochia şi ar fi bruscat-o pentru a o scoate din cameră.

„Am vrut să le vând, aşa este, dar el nu mă lasă. Un pensionar care se duce la păcănele, ce să facă cu 300 de costume?! S-a închis în cameră. Mă şi sperie aceast lucru. Iese din casă, doar când plec eu. Nu şi-a mai luat tratamentul şi cred sincer că a luat-o razna. Mi-a rupt rochia şi m-a strâns de mâini şi nu este prima dată când face aşa. Nu m-a bătut”, a spus Oana la Antena 1.

Certurile între cei doi soţi au început de acum câteva săptămâni, când Viorel Lis a constatat că soţia a început să vândă lucruri din casă pentru a face rost de bani.

Loading...