Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, emisiunea „Guess My Age” s-a desfășurat într-o formă diferită față de cea obișnuită. Concurenții au trebuit să ghicească vârsta unui membru din cuplurile aduse în fața lor pentru a-i încurca. Perechea care le-a ridicat probleme serioase unor tineri îndrăgostiți a fost cea formată din Viorel și Oana Lis.

Oana Lis a avut parte de un adevărat șoc atunci când cei doi tineri i-au estimat vârsta. A rămas fără cuvinte atunci când aceștia au spus că are 48 de ani. Mai mult decât atât, concurenții au fost siguri că vârsta cumulată a Oanei și a lui Viorel Lis este una de 130-140 de ani. Revoltat de cele auzite, Viorel Lis a reacționat imediat. „Sunt supărat! Le dau şi eu lor 45 – 46 de ani”, a spus deranjat. „Împreună le dăm cam 100 de ani sau chiar undeva în jur de 130 – 140 de ani. Oana are 48 de ani”, au afirmat cei doi participanţi. Aceasta a fost fraza care a întristat-o nespus pe Oana și a determinat-o să facă o confesiune plină de sinceritate. „Trebuie să mă duc urgent la estetician. Viorel mi-a mâncat mie anii, iar eu i-am mâncat banii”, a spus Oana Lis, încercând să schițeze un zâmbet pentru a-și ascunde dezamăgirea profunsă.

În realitate, fostul primar al Capitalei are 74 de ani, iar Oana are 38 de ani. Recent, Oana a glumit pe seama diferenței de vârstă. “Viorel are 74 de ani, eu 38! Măi, el chiar poate să spună că şi-a găsit jumătatea”, a fost mesajul pe care l-a scris Oana pe pagina personală de socializare.

Loading...