Oana Lis este o romantică incurabilă. Blonda a păstrat o scrisoare de dragoste pe care a primit-o în urmă cu peste două decenii.

Oana Lis, partenera de viață a fostului primar al Bucureștiului Viorel Lis, a făcut publică o scrisoare de dragoste pe care a primit-o de la un bărbat în urmă cu peste 20 de ani.

Oana Lis, care nu mai poate face sex, a comentat despre cum era povestea cu iubirea în urmă cu ani și care sunt diferențele față de ceea ce se întâmplă în zilele noastre.

„Căutând ceva printre lucururi, am găsit o scrisoare de dragoste primită de mine acum 21 ani…?Mă bucur că trăiesc în era asta, a emoticoanelor, e cu totul altceva, totul se întâmpla atât de repede… Dar uneori nu mă regăsesc în zilele noastre când e așa ușor să faci sex, e așa ușor să găsești oameni să iei masa în club, dar e mult mai greu să te simți iubit,-ă, să ai prieteni adevărați lângă tine…

Asa că mă bucur mai mult că am trăit și în epoca când primeam scrisori așa din suflet, când nu era ceva aiurea ca un băiat să-și exprime sentimentele așa frumos?… ca dovadă… că am păstrat această scrisoare de câteva pagini? și îmi aduc foarte bine aminte și de la cine e… Ce să mai zic…Iubiți-vă mult❤️❤️ -„ a afirmat Oana Lis.

Loading...