Oana Roman, mesaj dur despre cazul lui Mario Iorgulescu!

0
550
Oana Roman Mesaj Dur Despre Cazul Lui Mario Iorgulescu

Oana Roman a vorbit despre cazul Mario Iorgulescu, cel care a inflamat spiritele în România.

Oana Roman a vorbit despre cazul Mario Iorgulescu, cel care a inflamat spiritele în România. Fiica fostului premier a spus că îl cunoaște de ani de zile pe Gino Iorgulescu și susține că îi pare foarte rău prin ceea ce trece acesta. 

Fosta prezentatoare de televiziune a declarat la o emisiune de televiziune că Mario s-ar putea face mai bineîn străinătate. „Vorbim despre un caz din care eu cred că, cumva, cu toții trebuie să învățăm ceva. Arată faptul că copiii pot să o ia razna dacă nu sunt ținuți cum trebuie sub control. Tare rău îmi pare de situația asta și nu vreau să se supere pe mine, dar aici vorbim de un copil care a fost scăpat de sub control. E un copil deștept, un copil frumos.

Dacă avea ambiție și dacă era îndrumat de mic ajungea un super top model. Avea șansele să fie pe cele mai mari podiumuri de modă. Nu este la prima abatere, a mai avut probleme, a fost arestat preventiv, a fost scăpat. E normal ca mamele să sufere pentru copiii ei. Există două părți: poate acolo are mai multe șanse, poate îl salvăm, mai ales că ei își permit, dar acum dacă au avut bani să dea 300.000 de euro vor avea și să dea pentru salvarea vieții sale. Vorbim în dosarul ăsta despre trei infracțiuni grave pentru care sigur va face pușcărie, chiar dacă va trăi”, a spus Oana Roman. 

Citeste si :  A făcut anunțul! Raed Arafat, VEȘTI TRISTE pentru români: ''Din păcate...''