Oana Zăvoranu, alt atac la așa-zisele vedete. „Divo din lanul de porumb, de ce intri pe pagina mea?”

0
1356
Oanazavoranu0201

Oana Zăvoranu a făcut iarăși declarații extrem de acide la adresa așa-zilor vedete din showbiz-ul românesc și nu numai.

Oana Zăvoranu, care anul trecut a stârnitv o adevărată isterie după ce a dat de pomană haine și bijuterii, este cunoscută pentru faptul că spune mereu ceea ce gândește, indiferent pe cine deranjează.

Oana Zăvoranu, care a anunțat că se pregătește să revină ca actriță pe micile ecrane, a fost invitată la emisiunea „Agenția VIP”, de la Antena Stars, acolo unde a criticat din nou așa-zilele vedete din showbiz-ul românesc.

„Divele mocangiste nu ar veni cu lucruri ieftine, dar nu lucrurile scumpe te fac scump şi pe tine. Trebuie să apară blănurile, apoi tu, asta e „pe abundenţă” acum. Opulenţă şi ghearele lungi şi roşii. M-am întrebat cum te speli cu unghiile alea sau cum te închizi la o pereche de blugi… Totul să fie bio. Trebuie să fie atente ce bagă în guriţă. Guriţa să fie foarte mare să se vadă şi acolo abundenţa. Şi roşie. Sau dacă nu e roşie, să fie neagră, parcă au buzele în doliu. Îţi trebuie 2 ore să te machiezi şi una să te demachezi, nu e trist?

Divo, din lanul de porumb, de ce intri pe pagina mea? De ce dormi pe pagina mea dacă nu îţi place ce postez? Ele… au lecţii de viaţă, sunt trecute. Iar la sală merg să se fotografieze pe bandă, nu să facă sport. Îţi deschizi un salon, vor şi ele să îşi vopsească rădăcină, vopsit, pe moca. Îţi deschizi un restaurant, vin şi ele cu prietenii, pe moca… păi şi ce câştigi?

Te pun ele pe instagram. Nu se mai poartă cizmele iarna, acum se poartă sandalele, acestea se poartă iarna, ele au inventat această modă. Şi se mai poartă şi hainele de care nu ai nevoie, hainele pe care trebuie să le promoveze. Toate arată de zici că sunt la fel, oare sunt operate de acelaşi doctor? Şi eu am operaţii, dar le recunosc”, a răbufnit Oana Zăvoranu.