4de872ca00000578 0 Image A 2 1530689706722 87077700

Totul s-a petrecut in urma cu cateva zile, atunci cand fenomenul rar a putut fi observat pe cer. Soarele a capatat forma unui ochi imens, iar acest lucru i-a bagat in sperieti pe locuitorii unui orasel, care l-au numit „ochiul lui Dumnezeu”.

Localnicii din zona au marturisit ca acest moment nu a fost unul singular, pentru ca la finalul anului trecut, in luna noiembrie, au putut fi observati pe cer trei sori. Imaginile au facut inconjurul internetului, la scurt timp.

„Ochiul lui Dumnezeu” a putut fi vazut de oamenii dintr-un orasel din centrul Chinei. Momentul extrem de bizar a fost filmat de catre o femeie. Martora se afla in masina atunci cand a observat „spectacolul” care se dadea pe cer.

Uimita de ceea ce se petrece atat de aproape de ea, femeia si-a scos rapid telefonul si a inceput sa filmeze. Pe inregistrare, ea poate fi auzita cum spune cuvintele „Dumnezeu are ochi” si pare profund marcata in acele clipe.

Totodata, acest episod bizar s-a petrecut la doar cateva zile de cand in statul american Alabama a fost filmat un moment similar. Un barbat a surprins atunci o silueta stranie care parca se plimba printre nori, in urma unei furtuni violente.