Operatia secreta facuta de Cosmin Olaroiu in urma cu putin timp! Medicii i-au interzis sa mai antreneze!

0
888
Cosmin Olaroiu

La finele anului trecut, Cosmin Olaroiu a ajuns la cutit, cu mari dureri in zona soldului.

Cosmin Olaroiu se afla, in aceste zile, in atentia bosilor echipei Jiangsu Suning, care doresc sa il convinsa sa semneze un contract cu clubul chinez pe un salariu de sapte milioane de dolari anual! Tehnicianul, in varsta de 48 de ani, si-a reziliat in iarna contractul cu Shabab Al Ahli si, in ciuda ofertelor tentante venite de la Al Hilal sau Al Ahli, el pare decis sa renunte la fotbalul arab pentru o alta aventura!

Cosmin Olaroiu si-a facut o operatie secreta! S-a recuperat apoi in Dubai


Totusi, exista o mare problema pentru Olaroiu! Putini stiu ca, in decembrie, antrenorul s-a operat in mare secret la Barcelona! “Avea mari probleme la sold si la picior si numai o interventie chirurgicala il putea calma durerile! A fost un moment delicat pentru Cosmin, insa, din fericire, a trecut cu bine peste el! Totusi, doctorii i-au interzis sa mai antreneze pana in vara, in caz contrar, situatia s-ar putea inrautati”, au dezvaluit persoane apropiate.

Dupa ce Cosmin Olaroiu si-a facut o operatie secreta, antrenorul roman s-a recuperat in Dubat. “A efectuat un program intens bazat pe fizioterapie si apoi de kinetoterapie si, in acest moment, situatia lui este stabil! Totusi, nu trebuie sa revina pe teren. I-ar face rau! Insa, este alegerea lui”, au mai spus apropiatii tehnicianului.