Părinții copilului care a murit după ce a mâncat shaorma au făcut dezvăluiri incredibile despre ultimele clipe din viața băiețelului lor, în cadrul Știrilor PRO TV.

Micuțul a mâncat shaorma, la cină, împreună cu părinţii şi tuturor li s-a făcut rău. Băieţelul de trei ani, perfect sănătos, a făcut de două ori stop cardiac, la câteva minute după ce a ajuns, cu salvarea, la spitalul Matei Balş. După două ore de resuscitare, medicii au declarat decesul.

“Eu am vorbit cu doctorul lor care mi-a spus din păcate aici a ajuns copilul într-o stare extrem de degradată ca şi deshidratare. Nu aveau ce să-i bage atât de rapid pe vene ca inima să funcţioneze. Inima lui n-a mai avut ce să bată”, a spus Paul Iftode, unchiul copilului, la PRO TV.

Copilul fusese ziua la grădiniţă; seara, părinţii au luat ceva de mâncare în drum spre casă, de la o shaormărie. În miez de noapte, mama, tatăl şi copilul s-au trezit cu simptome de toxiinfecţie.

Citeste si  Horoscop săptămânal 20-26 mai 2019. Zodii își schimbă viața și au parte de bonusuri financiare

„Singurul lucru care ne leagă pe toţi trei este kebabul. Mi s-a făcut foarte rău. S-a dus sus înapoi la băiat. După 5 minute a coborât şi ea cu vărsături, vomitând. A venit ambulanţa, ne-a făcut la toţi trei câte o injecţie. Am sunat la 112, la 8 fără 10, să chem ambulanța din nou. Au constatat că nu au ce să facă şi că ne trebuie o ambulanţă mai mare”, a spus Stelian Nedelcu, tatăl copilului.

Medicul de pe a doua ambulanţă privată a cerut din centru o salvare neasistata, adică doar cu şofer. Părinţii nu ştiau acest fapt şi după alte trei ore o vecină a hotărât să îi ducă la spital cu maşina ei. S-au întâlnit pe drum şi cu salvarea, în parcarea unui magazin.

Serviciul de ambulanţă Bucuresti-Ilfov a declanşat o anchetă internă, ca să lămurească dacă operatorul care a preluat apelurile succesive ale tatălui, întrebând de ce nu ajunge salvarea, l-a informat pe medicul coordonator că starea copilulului s-a agravat.

Citeste si  VIDEO/ Fiul cu adevărat risipitor: Cătălin Botezatu are două case pline cu haine! “Multe sunt cu etichetă. Nu mai știu de unde le-am luat”

”În camera de resuscitare nu aveau ce le trebuia. Balon, defibrilator, au mers în altă parte… Când l-au preluat, era încă viu. Tot îmi spuneau doctorii că nu e bine, nu e bine. Îl consultau asistentele şi el s-a întors cu spatele, să îl lase în pace”, a mai mărturisit tatăl copilului.

Părinţii vor depune luni plângere penală. De asemenea, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a anunţat că investighează cazul.

Părinții copilului mort după ce ar fi mâncat o shaorma au fost chemați la audieri Poliția Capitalei. Copilul s-ar fi intoxicat cu o substanță necunoscută. Asta rezultă din primele date ale anchetei desfășurate de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București. Cercetările în acest caz sunt realizate și de polițiștii din cadrul Serviciului Omoruri.

Loading...