Paula, fosta concurenta de la „Puterea dragostei”, s-a intors la prima sa iubire! Iata cum a fost surprinsa tanara, la scurta vreme de la iesirea din emisiune!

0
479
00sdldk

Paula a fost una dintre cele mai echilibrate concurente de la „Puterea dragostei” in cel de-al doilea sezon.

Paula s-a facut remarcata imediat prin fizicul sau de invidiat. Aceasta se mandreste cu formele voluptoase si obisnuieste sa posteze imagini incendiare pe contul ei de socializare, unde apare mai mereu in tinute extrem de sexy, care ii pun in evidenta bustul ametitor si care ii subliniaza trupul.

Paula se mandreste cu formele voluptoase si obisnuieste sa posteze imagini incendiare pe contul ei de socializare, unde apare mai mereu in tinute extrem de sexy, care ii pun in evidenta bustul ametitor si care ii subliniaza trupul.

Desi initial Paula a pus ochii pe Jador, acesta a respins-o si a spus ca desi este extrem de frumoasa, nu isi doreste nimic mai mult cu ea.
De cand a intrat Andy in casa „Puterea dragostei”, Paula a recunoscut faptul ca se simte atrasa de carismaticul concurent, care are un renume de „Don Juan”.

Paula, fosta concurenta „Puterea Dragostei”, a avut o multime de rivale, ceea ce i-a si atras, in cele din urma eliminarea. Pe cele care i-au croit drumul afara din casa dragostei, Paula le-a numit „cobre” si a tinut sa le transmita acest lucru inainte de a pleca din emisiune.

Paula a ajuns de cateva saptamani acasa, insa nu a uitat sa-si tina la curent fanii, asa ca a postat pe contul ei de Instagram imagini inedite. De curand aceasta a publicat o postare care a venit sa le impartaseasca sustinatorilor ei faptul ca a a decis sa se dedice carierei sale de avocat.

Paula, fosta concurenta ”Puterea dragostei” a spus totul despre COPIL! Cum vrea sa ii puna numele

Aceasta a suferit foarte mult din cauza lui Jador, cu care si-a dorit o relatie. Desi Fizz si-a dorit sa se apropie de ea, aceasta a preferat sa paraseasca emisiunea. 

Intr-o sesiune de intrebari si raspunsuri pe o retea de socializare, Paula a spus faptul ca isi doreste minimum 2 copii si ca a gasit si nume pentru ei.