Pepe și-a deschis sufletul și a vorbit despre familia sa. Artistul a dezvăluit care este relația cu soția sa, dar și cu cele două fiice ale lor.

Cântărețul formează o familie fericită alături de soția sa, Raluca, și de cele două fetițe ale lor, Maria și Rosa. Artistul a dezvăluit, pentru vdtonline.com, care este relația sa cu partenera de viață, împreună cu care este de peste șapte ani.

„Cu Raluca am o relație frumoasă, bazată pe dragoste și respect. Suntem împreună de 7 ani și jumătate și avem o familie minunată. Sunt împlinit!”, a declarat Pepe.

Pepe este nu doar un soț împlinit, ci și un tătic mândru de cele două fiice ale sale.

„Consider că atât Rosa cât și Maria sunt copii extrem de bine educați și echilibrați. Am făcut tot posibilul să fie crescute cu dragoste, să nu le răpesc din copilărie. Amândouă fac activități care țin de muzică, teatru, dans. Ne-am ocupat îndeaproape de educația lor, tocmai de aceea ne-am făcut și grădinița noastră, am făcut-o pentru fete și ne-am ocupat foarte atent de acest lucru… …Fetele, de regulă, trag mai mult la tați. Noi le-am responsabilizat. Raluca stă mai mult timp cu ele pentru că eu sunt mai mult plecat. Ea este și puțin mai severă, mai atentă, eu nu pot să ridic tonul la copii, nu-i pot pedepsi. Recunosc că eu le răsfăț cel mai tare. Când e vorba de culcare, vor să doarmă cu tati, eu le adorm de cele mai multe ori când sunt acasă.

Citeste si :  Tocmai ce nascuse prin cezariana, dar doctorii evitau sa ii arate copilul. "Terminati, nu va mai ascundeti! Vreau sa-l vad! Ce are?" O asistenta i l-a adus plangand intr-un prosop. Cand i-a vazut fata, a lesinat instant

E greu să fim toți patru în același pat. De multe ori adorm cu mine și, dacă se trezesc și nu mă văd lângă ele, mă pun să le promit că nu mă mai mut în dormitorul meu. S-a întâmplat să le mai iau și cu mine la concertele în aer liber, la probe de sunet, în parc”, a explicat artistul.

Pepe este prezent pe scena muzicală din România de foarte mulți ani. În plan personal, Pepe este însurat cu Raluca Pastramă, împreună cu care are două fetițe, Maria și Rosa. Pepe a mai fost căsătorit cu Oana Zăvoranu, divorțul fiind unul cu scandal.

Loading...