Petrecere românească la New York pentru Sorina, fetița din Baia de Aramă adoptată de o familie din America. Cum se simte copila în noua ei viață

0
376
5 21

Sorina, fetița din Baia de Aramă luată cu mascații de la familia de asistenți maternali, a fost sărbătorită la New York, de noi săi părinți, printr-un banchet românesc.

Marți, 30 iulie 2019, 21:00

Copila de 8 ani, care a fost luat cu forța, în ciuda protestelor sale, de la asistenții maternali a fost subiect de dezbatere zile în șir în societatea românească. Acum, dacă ar fi să judecăm după imagini, Sorina pare fericită în noul său cămin.

Familia i-a organizat o petrecere mare, iar o firmă de catering populară în rândul comunității românești din metropola americană a pregătit, special pentru copilă, mâncare ca acasă”, felurite preparate tradiționale.

La petrecerea dată în
cinstea Sorinei, părinții săi adoptivi au întâmpinat invitații, din rândul
cărora s-au numărat mulți copii ai prietenilor celor ce recent au devenit
părinți adoptivi, cu un banner personalizat cu mesajul ”Bine ai venit în SUA
Sorina”.

Scandalul legat de adopția Sorinei și momentele când a fost târâtă, chinuită emoțional au șocat întreaga țară. ”Mami, nu vreau să plec” striga copila în timp ce procurorul delegat încerca să o ducă la mașină pentru a fi preluată de părinții adoptivi.

Noii părinți ai Sorinei, Gabriel și Ramona Săcărin s-au stabilit în New York de 20, respectiv 15 ani. Acolo s-au cunoscut, s-au căsătorit și au împreună doi copii, Ava și Adam, de 11 și 4 ani. Lucrează amândoi în domeniul medical și în urmă cu câțiva ani s-au gândit să adopte un copil.