După două săptămâni de la ieșirea din casă, Plușica și-a tratat afecțiunea de care suferea la Puterea Dragostei.

După ce a plecat de la Puterea Dragostei, Raluca Marina, cunoscută publicului larg drept ”Plușica”, a hotărât să vorbească deschis despre problemele de sănătate pe care ea și o altă concurentă din casă le avea.

”Avem o boală eu și Raluca. De când s-a mutat Bianca cu noi în cameră (n.r. Marina, Raluca și Bianca au stat în aceeași cameră de hotel), noi două am făcut ceva, nu știu exact ce. Raluca s-a gândit că dacă noi am făcut această boală imediat după mutarea Biancăi, posibil ea să fie cauza.

Eu nu vreau să dau vina pe nimeni. Pentru că e posibil ca și eu și Raluca să fi luat boala din altă parte, de la o altă toaletă, apoi să fi dus boala la hotel. Restul fetelor nu au nimic! Bianca susține că nu are nicio boală. Eu cred că așa e, că nu ești nebun să nu te tratezi. Nu vreau să dau vina pe cineva. Am avut imunitatea mai scăzută, mă tratez, și îmi trece”, a mărturisit Marina Plușica într-un live.

Citeste si  Mihai Constantinescu a trăit experiențe paranormale

Plușica de la Puterea Dragostei s-a vindecat! ”Specialiștii mi-au dat un tratament  corespunzător”

Acum, la două sptămâni de la întoarcea în țară, tânăra, în vârstă de 20 de ani, a ținut să spună, în premieră, cum se simte! Plușica s-a vindecat! ”Am fost la medic și mi-am făcut analize amănunțite. După rezultate, specialiștii mi-au dat un tratament  corespunzător, care a făcut minuni! M-am făcut bine, nu mai am nimic. Sunt chiar fericită”, a spus Raluca Marina.

Loading...