Plușica de la Puterea Dragostei, goală! Cum arată cu adevărat de când a slăbit

0
3402
Plushica

Plușica de la Puterea Dragostei a scăpat de kilogramele în plus. Cum arată acum fosta concurentă.

Plușica de la Puterea Dragostei este una dinrte cele mai iubite și admirate foste concurente din show. S-a îndrăgostit de Daniel și nu i-a fost teamă să recunoască, deși el nu i-a împărtășit sentimentele și fanii spun despre ea că a fost cea mai sinceră fată care a călcat pragul casei din Istanbul.

Dacă atunci când a părăsit emisiunea Puterea Dragostei, Plușica a venit în România cu câteva kilograme în plus. Cârcotașii au criticat-o și au făcut glume pe seama ei, dar frumoasa blondină nu s-a lăsat descurajată. Ea a ține o dietă care o ajută să piardă în greutate, iar rezultatele nu au întârziat să apară. În ultimele imagini de pe pagina ei de Instagram, Raluca Marina afișează o siluetă de invidiat, iar fanii au reacționat imediat. 

Recent, ea a postat o fotografie pe contul personal de Instagram în care este goală. În cadă și cu multă spumă, Plușica își etalează silueta de invidiat.

Citeste si :  Consilierul personal al premierului nu il apara pe Ludovic Orban: "Eu zic sa plece si sa revina Dancila!"

Cum au reacționat fanii când au văzut noua silueta cu care se mândrește acum Plușica

Raluca Marina a fost felicitată de fani pentru că a reușit să scape de kilogramele în plus și că a închis astfel gurile rele ale celor care nu o plăceau.

„Ești superbă! Te ador”, „Ai slăbit! ❤️❤️❤️”, „Pentru cele care o muscau de *** uitați că a slăbit. ❤️”, „Ralucuț,😍 cat de bine iti vine aceasta rochiță 🔥Atitudinea este cheia!😘😘”, i-au transmis fanii.