De cand a iesit din casa “Puterea dragostei”, Raluca Marina, cunoscuta drept Plusica, si-a reluat viata si, mai mult, a inceput o frumoasa poveste de dragoste cu Alin.

L-a cunoscut pe Alin la scurt timp dupa iesirea din casa iubirii si se pare ca intre cei doi a fost dragoste la prima vedere, caci de cand s-au cunoscut nu mai pot sta unul fara celalalt. De o luna s-au mutat impreuna si se bucura de clipe frumaose unul in preajma celuilalt. Cei doi obisnuiesc sa se afiseze des pe retelele de socializare si nu isi ascund sentimentele puternice pe care le au unul fata de celalalt de absolut nimeni.

Chiar daca nu se mai afla in casa “Puterea dragostei”, Plusica inca mai tine legatura cu fanii si sustinatorii pe care si i-a facut cat timp a atsta in Istanbul. De curand a facut o postare pe Insta Story in care raspunde intrebarilor fanilor ei. Printre intrebari a fost si una care se afla de ceva vreme pe buzele multora, daca s-a culcat sau nu cu Alin pana acum.

Desi este mai indragostita ca niciodata de Alin si multi banuiesc ca ar fi facut dragoste cu el pana acum, Plusica a refuzat sa raspunda acestei provocari, reactia ei fiind doar una de mirare ca i se pune o astfel de intrebare. Dar, pana la urma, si tacere este un raspuns, nu?

Loading...