Plușica și Culiță Sterp? La asta chiar nu se aștepta nimeni! Uite cum au fost surprinși

0
804
Raluca Crop 1563517498

De când Iancu Sterp a participat la primul sezon al show-ului matrimonial „Puterea dragostei”, fratele său celebru, Culiță, a început să se împrietenească și el cu foștii concurenți.

Se pare că Iancu și Culiță s-au împrietenit cu mulți dintre foștii concurenți ai primului sezon „Puterea dragostei” și apar din ce în ce mai des împreună în fel de fel de postări, pe rețelele de socializare. 

De curând, pe profilul de Instagram al Ralucăi Marina (Plușica) a apărut o poză în care ea apare alături de Culiță. Cei doi nu au o relație cu nimeni în momentul de față și își caută jumătățile, așa că, semnele de întrebare cu privire la ce ar putea fi între cei doi au început să apară îmediat cu postarea a fost făcută publică.

Adevărul este că le stă bine împreună, dar rămâne la latitudinea lor să decidă dacă se vor cupla sau nu. Iată-i pe cei doi într-o frumoasă fotografie:

Citeste si :  Raed Arafat, reacție dură după ce oamenii au refuzat să le fie măsurată temperatura: "Este dreptul tau, dar nu mai intri în..."