Plusica, fosta concurenta de la „Puterea dragostei” i-a pregatit iubitului ei o surpriza speciala. Ce declaratie emotionanta i-a facut!

Raluca Marina, Plusica, fosta concurenta la „Puterea dragostei” are o relatie pe care si-a intemeiat-o dupa ce a plecat din emisiune. Tanara nu a reusit sa-si gaseasca alesul in casa dragostei, asa cum si-ar fi dorit, dar soarta se pare ca a avut alte planuri pentru ea. Raluca Marina e din ce in ce mai indragostita de tanarul cu care e impreuna de o luna de zile si relatia lor se pare ca trece la alt nivel.

Recent, Plusica a tinut sa le dezvaluie fanilor ei ce surpriza speciala i-s pregatit alesului inimii, si nu s-a sfiit sa publice mesaje de dragoste foarte emotionante. La o luna de relatie, Raluca Marina il adora pe iubitul ei si a vrut sa marcheze momentul. A tiparit sentimentele ei pe hartie, astfel incat jumatatea ei sa poata sa pastreze declaratiile de dragoste pentru totdeauna.

„Multumesc iubitul meu ca imi esti alaturi. O luna petrecuta impreuna in care mi-ai demonstrat ca esti barbatul pe care mi-l doresc. O luna frumoasa in care am adormit si ne-am trezit impreuna. O luna frumoasa plina de dragostea ta care ma facut sa imi doresc sa te am cat mai aprope mereu. Te ador”, a scris Plusica pe o retea de socializare.

Loading...