Un Politist A Fost Impuscat In Arges Barbatul A Ramas Fara Splina Si Un Rinichi 607948

Un poliţişt în vârstă de 28 de ani, aflat în concediu, a fost împuşcat, în noaptea de 29 iulie, într-o pădure din Argeş, cel mai probabil cu o armă de vânătoare, el prezentându-se la spital pentru îngrijiri medicale.

Agentul a fost operat la Piteşti, apoi transferat cu un elicopter la spitalul Floreasca, unde a murit, marţi noaptea. Acesta era polițist la secția 1 din Capitală și se afla în concediu în satul natal.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Argeş, în noaptea de29 iulie, poliţiştii argeşeni au fost sesizaţi de către personalul medical al Spitalului Curtea de Argeş despre faptul că, la secţia Urgenţe a acestei unităţi medicale, s-a prezentat un bărbat de 28 de ani din Muşăteşti, cu plăgi împuşcate, posibil a proveni de la o armă de vânătoare.

Oamenii legii au stabilit că din primele verificări fapta s-ar fi petrecut în localitatea Muşăteşti, într-o zonă împădurită.

Poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Argeş, împreună cu poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Argeş. fac verificări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor şi luării măsurilor legale ce se impun.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş.

Citeste si :  Bateristul Neil Peart, membru al trupei Rush, a murit la vârsta de 67 de ani
Loading...