Noaptea Nuntii Dragoste

M-am căsătorit în urmă cu aproape două luni şi în loc să traversez cea mai frumoasă perioadă din viaţa mea consider că trăiesc cel mai mare coşmar.

Am 20 de ani şi până în noaptea nunţii am fost virgină. Soţul meu la fel. Am fost colegi de liceu.

M-am căsătorit în urmă cu aproape două luni şi în loc să traversez cea mai frumoasă perioadă din viaţa mea consider că trăiesc cel mai mare coşmar. Am 20 de ani şi până în noaptea nunţii am fost virgină. Soţul meu la fel. Am fost colegi de liceu.

Când am ajuns în pat amândoi eu am fost paralizată de frică, aşa că mi-a fost imposibil să desfac picioarele. Prin urmare soţul meu, cam ameţit după băutura de la nuntă, a încercat pe la spate. Şi a reuşit, dar eu am simţit că mă rup în două. Şi nu e vorba numai de durerea din zona aceea, ci pur şi simplu am simţit că se rupe ceva în mine mult mai adânc.

Mă doare şi acum când îmi amintesc, dar o săptămână după aceea aproape că am zăcut în pat. Mama mi-a zis că aşa o să fie, şi că trebuie să suport, că aşa începe viaţa sexuală. Dar eu nu mai vreau să trec prin aşa ceva. Mi-e imposibil să mă relaxez, deşi Vali îmi tot spune asta în fiecare seară. Ori de câte ori se apropie de mine mă panichez şi îmi amintesc durerea aceea îngrozitoare, aşa că mă încordez şi nu mai putem face nimic.

Citeste si :  Horoscop zilnic 26 noiembrie 2019. Peștii au mare succes în dragoste

Citeste continuarea pe pagina 2 >>

Loading...