POVESTE ADEVĂRATĂ: A jurat să facă dragoste cu soţul în fiecare zi şi s-a ţinut de cuvânt. Ce i s-a întâmplat după doar un an este uluitor

0
1826
Sexz 41192900

Brittany Gibbons era atât de nesigură pe ea, încât nu îi plăcea ca soțul ei să o vadă dezbrăcată. Evident, viaţa lor intimă a avut mult de suferit. Viața ei s-a schimbat, însă, atunci când a luat decizia și a jurat că va face sex cu bărbatul său în fiecare zi, timp de un an. Rezultatele acestei promisiuni au fost cu adevărat uimitoare chiar și pentru ea.

Brittany Gibbons şi-a respectat promisiunea de a întreţine zilnic raporturi sexuale cu soţul ei, iar acum este pur şi simplu un alt om. Din femeia timidă şi complexată care era, s-a transformat într-o soţie dezinhibată, care a învăţat să-şi iubească trupul şi să nu şi-l mai ascundă. Ba chiar a început să umble doar în lenjerie intimă prin casă.

Femeia militează pentru acceptarea de sine și este autoare a unei cărți în care povestește tot despre acest demers al îmbunătățirii percepției asupra propriei persoane.

După ce a născut de trei ori, Brittany devenise complexată şi nesigură pe felul în care arăta. Făcea dragoste numai pe întuneric și aștepta ca soțul ei să părăsească încăperea pentru a merge să facă duș sau pentru a se schimba de haine.

„Relația noastră a devenit mai puternică și mai bună din momentul în care intimitatea dintre noi a înflorit”, a mai povestit Brittany Gibbons. Cu cât lunile treceau, tânăra mamă a trei copii a început să-și schimbe obiceiurile: nu a mai deranjat-o să-și vadă sânii lăsați sau burta și a început să nu se mai acopere atât de tare.