POVESTE ADEVARATA: Sotul a dus-o intr-un club de swingeri si a doua zi a avut parte de un SOC: „Am facut amor in toate pozitiile. A doua zi am fost sunata de…”

0
1527
Swinger 76795700

O tanara trece printr-o adevarata cumpana, dupa ce a mers alaturi de sotul sau intr-un club de swingeri.

„Iti scriu pentru ca nu stiu cum sa ma comport in situatia in care ma aflu, nu pot sa vorbesc cu nicio persoana cunoscuta, pentru ca sigur m-ar judeca, si atata mi-ar mai trebui. E vorba despre sotul meu care, in realitate, este foarte ciudat.

Mereu ma pune in situatia sa-mi depasesc limitele – asa spune el – dar incep sa ma gandesc ca de fapt se foloseste de mine pentru a-si indeplini niste pofte anormale.

Intre noi intotdeauna a existat o atractie foarte mare, asa ca nu i-a fost greu sa obtina de la mine orice fantezie sexuala si-a dorit. Am facut amor in toate pozitiile, cu tot felul de jucarii, cu costume, cu BDSM si sado-maso… ca-n filme.

Probabil ca mi-a placut si mie un pic, ce sa zic. Mai nou, m-a dus intr-un club de swingeri – e mult spus ”club”, mai mult o intalnire dubla pusa la cale de cineva. Nu mi-a placut ideea, dar m-am dus, de dragul lui.

Barbatul din cuplul respectiv m-a cautat si dupa aceea, cerandu-mi sa ne intalnim separat. Nu stiu de ce m-am dus, cred ca din curiozitate, si poate din neimplinirea in care eram. Era cu o alta femeie, si dorea sa facem dragoste in trei.

Sotul meu nu stie, si sincer nici nu ma intereseaza ce-ar spune daca ar afla. Simt ca am intrat intr-un joc murdar, in care nu ma simt eu insami si nu stiu cum sa ma extrag din el.

Acest barbat ma ameninta ca ii va spune totul sotului meu si colegilor de serviciu daca nu ma mai intalnesc cu el. Mi-e teama sa nu-mi pierd locul de munca, cat despre casnicie… nici nu stiu ce sa mai spun. Am obosit de toate acestea, te rog, daca poti, spune-mi ce sa fac”.

Draga mea,
Dacă spui că nu mai poți să fii în această căsnicie, probabil că cel mai înțelept lucru pe care îl poți face este să-i spui soțului că dorești să divorțezi. Cât despre colegii de serviciu, vor vorbi cât vor vorbi, după care își vor vedea de treaba lor. În realitate, oamenii sunt mult mai indiferenți în ceea ce ne privește decât ni se pare nouă. Cu siguranță că ești extrem de tulburată acum – ceea ce este de înțeles – dar dacă încerci să te detașezi un pic, vei vedea că situația nu este chiar atât de dramatică. Cea mai bună metodă de a scăpa de o frică este să renunți la ea. Dacă îți asumi consecințele acțiunilor tale până la capăt, poate să vină oricine și să spună orice despre tine. Tu vei zice: ”Da, așa este, am fost atrasă într-un joc murdar. Și ție ți se poate întâmpla într-o zi. Dacă n-o să știi ce să faci, vino la mine și-ți spun. Eu n-am avut pe cine să întreb, a trebui să mă descurc pe barba mea”. Dacă vei avea o atitudine verticală, nimeni și nimic nu te va mai putea atinge. Dacă vor insista, le poți riposta că au niște minți bolnave, că sunt interesați de detalii sordide. Nu te mai lăsa călcată în picioare de nimeni, în definitiv e viața ta, pe care ai dreptul să ți-o trăiești cum vrei.