Povestea 4

Ea ar putea să-i fie bunică, însă vârsta nu i-a împiedicat să înceapă o poveste de dragoste neobișnuită.

Almeda Errell, din Maryville, Tennessee, are 72 de ani și l-a cunoscut pe iubitul său într-un moment dificil din viața ei: moartea fiului ei. Puștiul de doar 19 ani, Gary Hardwick, a participat și el la slujba de înmormântare și atunci a remarcat-o.

Soarta i-a adus din nou față în față la o aniversare și aici Gary și-a luat inima în dinți și i-a cerut o întâlnire. După ce s-au întâlnit două săptămâni, băiatul a cerut-o în căsătorie, iar Almeda i-a spus „Da”.

Deși recunoaște că Gary i-ar putea fi nepot, spune că este matur pentru vârsta lui și îl descrie ca fiind un „iubit perfect”.

„Mereu ne complimentăm și ne sărutăm. Ne bucurăm de relația noastră. Știi că ai întâlnit perechea perfectă atunci când nu vrei să pierzi acest sentiment. În fiecare zi facem lucruri mărunte unul pentru celălalt”, a spus Almeda.

La rândul lui, Gary mărturisește că dintotdeauna a fost atras de femeile mai în vârstă decât el și că atunci când o întâlnise pe Almeda ieșise dintr-o relație cu o femeie de 77 de ani.

„Niciodată nu mi-au plăcut femeile tinere. Mereu am fost atras de femeile în vârstă. Când i-am spus bunicii mele, care m-a crescut, nu știam ce reacție va avea. Dar a acceptat. Primul lucru care m-a atras la Almeda a fost frumusețea ei, ochii ei albaștri. Și personalitatea ei. Cu toată ființa m-a acaparat din prima zi”, a povestit Gary.

Cei doi nu au făcut dragoste până în noaptea nunții. „Prima dată când am făcut dragoste a fost în noaptea nunții. A fost o experiență extraordinară. E o iubită minunată”, a încheiat tânărul.